Openingsuren: Ma - Di op afspraak, Za 10u00 - 17u00

Hoe een buitenwandverlichting installeren

Hoe een buitenwandverlichting installeren?

Als je eenmaal de gewenste verlichtingsarmaturen hebt geselecteerd en de juiste locatie ervoor hebt gekozen, is het tijd voor installatie. Lampen op zonne-energie en batterijen vereisen zeer weinig installatie, dus we zullen ons concentreren op het installeren van buitenwandlampen die worden aangesloten op het elektrische systeem van uw huis.

Schansen installeren waar geen bestaande bedrading is, is altijd een taak voor een gecertificeerde elektricien. Een elektricien kan op een paar verschillende manieren bedrading voor nieuwe wandkandelaars voor buitenverlichting installeren. De gebruikte methode is afhankelijk van de bestaande bedrading waaraan het nieuwe licht wordt toegevoegd. Een elektricien kan bijvoorbeeld een middenkring van een verlichtingsarmatuur toevoegen door draden te splitsen en een andere aansluitdoos toe te voegen. Als er al licht in de buurt is, kan het nieuwe licht in de bestaande lichtarmatuurdoos worden gestoken.

De installatie zou veel eenvoudiger moeten zijn als u oude buitenmuurkandelaars vervangt. Schakel gewoon de stroomonderbreker uit die stroom levert aan die armatuur, koppel de oude los en voer dezelfde stappen uit om uw nieuwe armatuur te installeren. Een lastig onderdeel van het installeren van buitenverlichting is ervoor te zorgen dat de pakking gelijk ligt met de gevelbeplating om te voorkomen dat er water lekt naar waar de draden zijn.